Város 2017. 07. 14.

Szavazz ZSE FB-oldalán található képre, hogy méltóképp ünnepelhessük a Mi Karácsonyunkat!

Pénzt nyerhet a megvalósításra a Mi karácsonyunk rendezvénysorozat a Nyugat-Szlovákiai Villamosművek (ZSE) Alapítványától. Ennek érdekében szavazni kell a ZSE Facebook-oldalán közzétett komáromi képre: 

AZ ADOTT KÉP IDE KATTINTVA LÁJKOLHATÓ

A Nyugat-Szlovákiai Villamosművek Alapítványa immár második éve támogat különféle közösségi rendezvényeket a régióból. A támogatást pályázat alapján bírálja el a cég – azaz az egyes szervezeteknek be kellett mutatniuk a projektjeiket a villamosműveknek. Idén első körben 735 rendezvényből 157 projekt nyert.

A Mi Karácsonyunk programsorozat nem került be ezek közé, azonban a villamosművek egy második kört is elindított. “A nyertes 157 projekten kívül további 36 rendezvény is megszólított bennünket különlegességével, eredetiségével” – írja a ZSE FB-oldalán. – Ezért úgy döntöttünk, további 20.000 eurót osztunk szét azok között, akik a legtöbb lájkot kapják a FB-oldalunkon.”

Ezen 36 rendezvény közé került be a Mi Karácsonyunk, azaz most már rajtunk múlik, nyer-e a komáromi rendezvény valamit, vagy sem.

Szavazni július 24-e 24:00 óráig lehet. HAJRÁ!

 Kiss Réka, a Mi Komáromunk egyik főszervezője a következőket írta FB-oldalán: “Arra kérlek most Titeket, segítsetek hozzá, hogy újra – Veletek együtt – alkossunk óriásit!!! Nyissátok meg a képet és like-oljátok – ha sikerre visszük a like-gyűjtést, olyan parádés karácsonyi-ádventi programot szervezünk, amiről sokáig szól majd a harsona!
Ne a bejegyzést like-old, hanem a képet! HAJRÁ KOMÁROM, S HAJRÁ MINDEN ISMERŐS, AKI SZERETNÉ MEGTAPASZTALNI AZ ÁDVENT (KOMÁROMI) ÖRÖMÉT! Húzzunk bele!!! Egyszer már sikerült… sokan bizonyára emlékeztek: a Lipót-kaput PÉLDÁTLAN összefogással juttattuk anyagi javakhoz. Képesek vagyunk rá, csak meg kell ismételni!”

Szólj hozzá!