Város 2020. 11. 24.

Új tesztelési lehetőségek és helyszínek Komáromban

A hét elejétől (november 23.) kezdődően újabb antigéntesztekkel történő tesztelési helyszín nyílt Komáromban. A következőkben PCR és antigén tesztelésre is lehetőség nyílik városunkban, különböző helyszíneken. Az alábbiakban ezek a helyek olvashatók összesítve:

  • A következő napokban tovább folytatódik az antigén tesztelés a kórház területén (P pavilon), reggel 8 órától délután 4 óráig minden munkanap.
  • Ugyancsak antigén tesztelésre lehet menni a közegészségügyi hivatalhoz (RÚVZ, Malá Jarková-Kisérsor felőli bejárat). Minden munkanap 8-tól 11-ig tesztelnek.
  • Antigén tesztelést végez még MUDr. Czirfusz Mónika a víztoronnyal szemben található Zdravcentrumban (Senný trh – Széna tér 6., oldalsó bejárat) minden munkanap 7:00-15:30 között.
  • Ami pedig a PCR-teszteket illeti, november 27-től az Alpha Medical cég fog tesztelni a vár fala mellett található parkolóban, PCR tesztekkel. A tesztelés hétfőn, szerdán és pénteken lesz elérhető a kültéri állomáson, 15:00 és 16:00 között olyan érdeklődőket fogadnak, akik fizetik a tesztelést. 16:00 és 18:00 között a közegészségügyi hivatal által berendelt személyeket tesztelik. Terveik szerint naponta 80 PCR tesztet tudnak majd itt elvégezni.

(Komárom Város Facebook oldal, fotó: webnoviny.sk)