péntek, február 23. - Alfréd (hu) - Roman, Romana (sk) 1 EUR = 313 HUF -1 °C 23.2.2018, Pia Lekáreň AZ Petőfiho 3985/17, 94501 Komárno 18:00 - 21:00
Kultúra

Koszorúcska a Jókai Mór Alapiskolában

Az esemény rendkívül színvonalasra sikeredett

A közelmúltban elegánsan felöltözött fiataloktól telt meg a Jókai Mór Alapiskola aulája: április 21-én tartották a hetedikesek és nyolcadikosok koszorúcskáját. Az esemény rendkívül színvonalasra sikeredett, a kamaszok tanultak egy kis társasági életet, a szülők pedig büszkén néztek végig gyermekeiken. A bemutató táncokat jó hangulatú bál követte.

A gyerekeket Juhász Mónika magyar-zene szakos tanár tanította egyenes tartásra, az alapvető tánclépések elsajátítására és az illemszabályok fontosságára. A színvonalas estet a Szülői Szövetség elnöke, Czirfusz Mónika szervezte, Péntek Szabina tanárnő segítségével. Az aula díszítését a szülők vállalták magukra, kiemelten meg kell említeni Klinkó Eszter nevét, aki nagyban hozzájárult a terem alkalomhoz illő dekorációjához. A zenét az Beke Zsolt kilencedikes tanuló és Németh Csaba, az iskola volt diákja szolgáltatta.

A fényképeket Grassl Ferdinánd készítette.

FEL